قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

راهکار طلایی برای بهبود افسردگی

روانشناس بالینی در ارتباط با افزایش تاب آوری در فصل های سرد سال گفت: ورزش، نوردرمانی، تغذیه مناسب و حضور در جمع به بهبودی افسردگی بسیار کمک می کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 26
کد خبر: ۸۱۸۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دریا دریابری روانشناس بالینی درباره راهکارهای افزایش تاب آوری در روزهای سرد اظهار داشت: در روزهای سرد به دلیل سرما و بلندی شب‌ها و کمبود نور بهتر است ۵ وعده ورزش انجام شود حتی گام هایی کم باید قدم زد. در فاصله صبحانه تا ناهار از نور کم حتی کنار پنجره باید استفاده کرد. استفاده از لبنیات و سبزیجات به ویژه سویا توصیه می شود.

 

وی افزود: کمبود ویتامین دی باعث افزایش افسردگی همراه با خستگی می شود به همین دلیل باید مقدار این ویتامین را در بدن افزایش داد و از تغذیه مناسب استفاده کرد.

 

روانشناس بالینی  کشورمان تاکید کرد: برخی افراد در این فصل دایره اجتماعی خود را کاهش می دهند و در خود فرو می روند. آنها بیشتر می خوابند و از جمع دور می شوند. باید به این افراد مسئولیتی را سپرد تا رابطه خود را با جمع حفظ کنند. حمایت خانواده از این افراد بسیار مهم است.

 

دریابری با اشاره به نوردرمانی گفت: نور سرد و سفید به ویژه صبح ها برای افرادی که افسردگی فصلی دارند توصیه می شود. استفاده از نور آفتاب هم به انسان در فصل سرد به افزایش تاب آوری کمک می کند.

 

وی درباره افراد پرخاشگر خاطرنشان کرد: زمانیکه بدن من در جایی و ذهنم در جایی دیگر است یعنی من تمرکز ندارم و با خودم قهرم. به همین دلیل پرخاشگر هستم. در درمان اختلالات خلقی روان درمانی وجود دارد و با پیدا کردن افکار منفی می توان به بهبود احساسات رسید. فکر خودکشی در افراد افسرده وجود دارد. اگر بتوانیم فکر را درست کنیم احساس را درست کردیم بنابراین روان درمانی برای افراد افسرده لازم است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار